SAKNAR!!!

ja.. nu saknar jag verkligen!! E skönt å känna känslor igen!!!  =)

ojj ojj

lite svårt att veta hur jag ska göra med en viss person.. hmm..
tiden får nog visa va som händer.. Nästa lördag är de högskoleprov iaf.. *pirrigt* fattar inte hur jag ska orka en heldag men men, de blir nog bra.
Fått papper på dyslexin nu iaf så får förlängd tid, känns skönt.
Nu ska jag sätta mig å plugga, naturkunskapsprov och matte prov imorron så.
å så religions prov på torsdag.. .huuua!

Så e jag sååå jääävla less på en annan sak i livet.. men men.. nu ska jag iaf köra igång å plugga å sen blir de buggkurs 13.45-15.15 typ..
Undra om jag får mysa med sötis idag.. *hoppas*

GAAAH!!!

en kommentar från *piiip*

"vi har alltid hämtat/lämnat aline på eftermiddagen, och om du har något annat planerat är det väl ändå din uppgift att höra av dig om det? om du inte gör det förutsätter jag att jag har helgen att planera som jag vill på."

ja de är sant, men de har alltid  skett allt från 16 till 18 så tänkte att de va lugnt fram till 18 iaf så.. *piip* va ju inte ens hemma när jag lämnade henne...
Jag blir dum i huvet på de här, jag skitar i allt snart.. varför ska bara jag anpassa mig för????!!

suck igen

idag har jag ont i huvet som faaan!!!! USCHA!! Men de beror på för lite sömn under helgen är jag helt 100 på.. och idag när jag skulle sova ikapp lite så ringde nån å väckte mig, FAN!!!! Ska slå av ljudet och dra ur hemtelefon nästa gång jag ska sova, kom ju hem i morse så är inte så pigg nu, tryckte av ljudet först och tänkte skynda mig att somna om men då ringde han igen så va väl lika bra att svara da och då kunde jag ju inte somna om mer.
Varför ringer man flera gånger i rad för? Folk kan ju faktiskt vara upptagna med nått, eller ja jag får ju inte vara upptagen med nått tydligen. Aldrig mer vakna nätter kan jag ju säga iaf!!!
BLÄÄ, men helgen har förutom sömnbristen varit helt underbar :)
Har dock inte ens öppnat en skolbok som faktiskt var planerat, hmm, kommit så mkt annat i vägen.

suck!!

ja.. ja skriver va jag tycker och tänker i min blogg punkt. Och ja som jag skrev tidigare idag, humöret kan ändras j***vligt fort! ska bli skönt och komma hem till Anders ikväll igen så jag kan prata ur mig lite skiit och får ventilera!

Lite små arg

ja.. nu är jag lite irriterad/arg över vissa saker.
först så är jag arg över Alines dagis, de äe inte skoj och hämta hem en unge i lånade kläder fast hon har flera ombyten med sig. Varför köpa dyra regnkläder för när dom inte sätter på henne de vilket fall, nästa alla andra barn har de på sig utom några stycken från avdelningen sm hon går på. Som bilderna nedan visar ser hon ut i princip varje dag när jag ska hämta henne, de är INTE kul, vill inte köra tvättmaskinen varje dag med bara täckbyxor i!! Ska de va så j****vla svårt å sätta på henne galonisar som alla andra, tänk va mkt bättre de skulle vara, dom skulle slippa byta på henne för hon bli genomblöt hela tiden så då sparar dom ju tid och kraft, och jag skulle slippa tvätta så mkt!!!

SKITIGA!!!Skitigt!

Ja och nästa grej da.. blev riktigt lessen/irriterad igår när jag och aline hade blivit bortbjudna på mat och grejer på em och hennes jävla pappa hör av sig vid 2-3 tiden och säger att jag måste komma med henne mellan 16-17 för dom kulle bort! så fick ringa till dom vi skulle hem till och tala om hur de låg till att vi inte kunde komma och då va maten påväg in i ugnen, och eftersom de tar tid med allt så skulle vi inte hunnit dit före heller, Aline skulle inte bli så glad om hon kom dit och inte skulle hunnit leka nått med Alva och Johan! SUCK!!!!! men de är väl så, han säger att mina vänner snackar skit till honom om mig (vilka som gör de får jag ju dock inte veta) och när vi skulle iväg på nått så då lär de sättas käppar i hjulet. Varför inte säga till nån dag före med tider? nej de måste sägar i sista sekunden, jag ska inte kunna polanera nått i mitt liv.. APA!

Aja, roligare saker nu da, 6/10 va aline på sitt första tandläkar besök, alla är får en kallese när de är tre. hon va super duktig fast hon sa i bilen dit att hon inte kunde gapa stort  :P
men de gjorde hon, hon gapade utan att hn behövde säga till henne.
Hon fick en ny tid i December för slipning av tänderna, hon hade nämligen ett uttvingat korsbett så de skulle slipad lite så hon biter rakt sen :)


Å så gympan som Aline går på, den ÄLSKAR hon verkligen!!!! Hon längtar som 17 varje gång, och Paloma är ju en rolig kompis att ha med sig, de är min kusins dotter som blir 2 i år.
Fullt ös!!!




Slut för mig nu på en stund, ska duscha, plugga och STÄDA!!! 
6'e dagen utan mat idag ;) lite fusk igår blev de ju dock, LITE mat och sen cola hemma hos Anders. men vafan de är ju helg  ;P
Undra när de börjar ge synligt resultat? Jag ägen ju ingen våg så de är de som syns som är de viktiga för mig, och för er som undrar så gör jag de här ensast för min egen skull!!!!! Endast för att jag själv ska trivas med min kropp och må bra och en medicin kanske kan plockas bort om jag går ner ca 15 kilo. Och nej, Aline vet inte vad jag håller på med, hon äter ju frukost-lunch-mellis på dagis, och när vi äter kvällsmat så tar jag shaken i en tallrik och säger att de är yoghurt, har även på lite linfrön då för de är bra för magen. Men nästa helg blir hon ju med mig så då lär jag fuska lite så hon inte blir och fundera så mkt!

Hihi.. Mår jäävligt bra just nu iaf.. men de kan ju tyvärr ändras jääävligt fort!

jahapp

4e dagen utan mat nu da.. hmm.. känns tungt..
tröttnat på shake'arna nu.. BLÄÄÄÄ!!!!!
Men de ger resultat iaf...

Mitt nästa mål i livet är att ta reda på vad de är för fel på mig!!!! För jag är inte normal, vad är normalt?


Lista

1. Ta fram din mobil

2. Bläddra igenom din inkorg

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et

4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?

Nej de kan jag inte, jag har inte två däck med mig heller.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Jajamän!
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

På att kramas och lite mys och kel.
4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Ja de var väl en sådan kanske hi hi
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

God morgon sötis hoppas du sovit gott de gjorde tydligen jag så jag blev lite sen idag hi hi
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Ja det låter bra.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Kan du rida med mig imorgon?

8. Vad vill du höra mest av allt?

Klart jag har ditt hemnummer

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

Börjar va bättre, dä vet jag inte, bara tänkte om du ändå var barnfri nån dag.

10. Din romantiska replik?

När du vill.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

 Hehe har hänt ;)


JÄÄVLA F*TT TRE!!!!

Nu är jag riktigt förbannad!!!! Dom har dragit dubbelt av min telefonsäkning!!! FAAN!!!! Tvår andra räkningar som inte kunde betalas nu bara för dom å inga pengar kvar på kontot!! FAAAN!!!!
Å så ringde jag å klagade å dom kunde inte ge mig pengarna tillbaka, de dras på din nästa faktura sa dom bara.. jaha och?? vaan hjälper de mig nu?????!!!!!
INTE ETT JÄÄÄÄVLA SKIT!!!!
Skjut mig snälla!!!!
Inte en krona på en hl månad nu ju.. FAAAN!!!!!

RSS 2.0