SJUK

ja, när aline blir frisk då blir jag sjuk!! FAAN!!
Hur ska jag då orka med nattjobb i helgen? Natten till idag va plågsam när jag feberfrossade på jobbet så jag låg och skakade i soffan  :(
Inte skoj de här, ont i precis HELA kroppen.. aja, blir alvedon och sova tidigt ikväll, fast ska nog hinna med en film med Conny före de blir sova, bara Aline vill somna tidigt så...

Och Anders, Conny är bara en kompis så du inte pratar skit igen!!!

Ne.. blev ingen film, har 40 graders feber nu och benen gör verkligen SKIT ONT!!!!! de värker kraftigt i dom.. FAAN VA JOBBIGT!!!!

Gagnefsfestival!

ÅHH!!! Alla festivalar den här helgen. Fy faan va jag är avis, alla kusiner å vänner, men inte en jävel har frågat om man vill följa!
så snällt!
aja, ikväll har jag ju annat att göra iaf men vafan de visste ju ingen om och bara för att man har barn så får man inte ens frågan tydligen, de finns nått som kallas barnvakt och de kan även jag fixa ibland.. men inte da.. hoppas alla har skoj iaf får tänka tillbaka på alla de andra åren innan jag fick barn jag....

30års fest!

ja, ikväll blir de 30års fest hos faster som gäller!!! Ska bli så skoj, och ja ALINE SKA MED, eftersom jag tydligen lämnar ifrån mig henne och festar på helgerna så måste jag ju tala om att hon ska med som vanligt och jag ska vara nykter.
så, nu har jag talat om de och de ska bli så skoj ikväll, får se hur länge aline orkar när hon inte är helt frisk men de e tur att pencillinet verkar snabbt och effektivt iaf hon är nästan inge kladdig i ögonen alls idag  :D

Puss Hej

Ögon+Öroninflammation

japp, de är va aline dras med nu.. jobbigt för henne ju!!! aja, ny pencillinkur fick hon iaf och läkaren frågade om den förra sköttes som den skulle eftersom den va ganska lång och hon inte borde blivit dålig så fort efter, men de antar jag att den gjorde iaf hon va inte hemma så många dagar av den kuren så. Men men.. nu e hon hemma iaf och jag med såklart.. FAAN!!!

11.40

ja då ska Aline till läkaren idag, uppdaterar senare va dom säger där.
Hon kunde inte ens få upp ögonen när hon vakna i morse så hon fick panik för att dom klibbat ihop. Stackarn!!
Och örat får hon mer och mer ont i åxå. suck!!
jobba natt nästa vecka, hoppas hon blir pigg till dess, men får hon pencillin idag så ska de nog vara lugnt till på måndag, men måste höra  syster eller  om nån kan ta henne natten till onsdagen, nån som känner sig villig?? Sen har jag ju en hel helg med nätter åxå, lite svårare att få till de då för då finns de inge dagis på dagarna när jag måste sova heller.. men de ska nog lösa sig hoppas jag, men mamma å pappa ska ju bort iaf, får höra med min mormor å morfar skulle jag tro.
Annars vette fan hur de ska  gå. De e svårt de här gott folk. Men är ju sista rycket nu med 7 nätter sen bär de av till gbg och SEMESTER!!!!  :D

Fått en förklaring...

starka, friska och stabila människor kan inte se andra människors känslor, därför blev de aldrig nå mellan mig och dig!


å så kan ju tilläggas att Aline är sjuk igen  :( så blir inge jobba för min del, trött på att de alltid är jag som får vara hemma med sjukt barn från jobbet, fast jag bara är vikarie och igentligen MÅSTE ha all tid jag kan få på jobb.. men de ska bli ändring jag lovar!!!!! Märks inte att vi är två som är föräldrar till Aline när de gäller sånt iaf! 


NU JÄVLAR!!!

nu är de så att jag SKA veta vem/vilka av mina såkallade vänner de är som SÖKER upp Alines pappa (Anders) och snackar en massa skit om mig!!!
Vem eller vilka av mina nära vänner? Mina nära vänner enligt mig är: Sanne, Tina S, Thomas, Christoffer, Sofia G, Sofia M, Louise, Mikaela, Eva, Jocke, Johan, Liselotte, Liven, Sebbe, Wallman, sen finns de ju flre ytliga vänner åxå som jag inte hunnit lära känna så bra osv.

Då har jag inte skrivit med nån i familjen eller nån annan av släkten...

Så nu SKA jag veta, vem ljuger? Vem kan jag inte lita på?
Anders som hittar på allt eller är de så att ni nån av mina vänner går bakom min rygg???

Tala om da för de här är de inte kul.
Kommer bråka till mig ensam vårdnad av Aline nu iaf så att den/dom som springer å snackar om hur dum i huvet jag är till anders inte kommer ha nån anledning till de mer.

NU ÄR JAG LESS!!!!!!!!!
Vill inte vara misstänksam mot mina nära å kära men fan alla får ju ut för den här skiten, FÖR JAG MÅR SKIT NU!!!!
och de är tack vare att jag inte har en enda JÄVEL att lita på!!!!!!
TACK!!!!!
och aline lider av att inte kunna umgås med kompisar å massa... FY FAAN FÖR LIVET!!!!! Flytta kommer jag och aline göra, men var ska fan INGEN få veta!!

Och du Anders, jag skriver VAFAN jag vill i MIN blogg!! De är väl de en blogg är tillför? att skriva av sig om VAD MAN VILL i???

Och så vill jag att alla som känner mig ska tala om var dom fått de ifrån att jag skulle vara ute och festa och sånt.. de händer iaf typ en gång i halvåret att jag lämnar bort aline för att festa, och de helger hon varit hos sin pappa så brukar jag ha jobbat!!!!!!!!!

SLUTA SNACKA SKIT!!!!!!! NU E JAG LESS PÅ DE!!!
Aline finns alltid vid min sida å de vet alla som umgås med mig!!

BYE!!!!!

öhh...

bra att man skriver "du kan alltid lita på mig" som kommentar med alias sexy father, vem fan är sexy father?? haha

happ..

..ännu en gång fått höra att jag inte kan lita på mina vänner.. men inte av alines pappa den här gången utan av hans kompis..
vafan kan ni inte tala om vem som sagt vad för så de slipper drabba alla jag känner????????

aline får ju lida av de nu eftersom vi inte hälsar på någon så hon kan inte leka med sina kompisar... men sånt är väl livet da, vill man se ett barn lida för de så visst.
funderar på att begära ensam vårdnad igen, men inte bestämt mig. jdfkowogpjapeignodfgpoåe poj awg jpgpo

ÅHHH!!!!!!!!!

Akuten

japp.. va in och skulle lämna prover idag för att se om de va bättre med muskelinflammationen i benen.
men då säger läkaren att jag får åka till akuten så dom får kolla mitt svullna ben om de kanske kan vara en propp, så jag åkte dit.
va där ca 14.30 och va klar 22.30, 8 TIMMAR!! de e ju sjukt!! inge mat på hela dagen och då blir inte Sofia rolig..
stack mig massa åxå vilket jag inte gillar, dom fick ju inte som dom ville med stickandet så planerna fick läggas om.
svaret va iaf att de möjligen kunde vara en liten propp men inget som var farligt, blir de värre eller inte ger med sig inom en vecka så skulle jag komma tillbaka-..
SUCK!!!

Nu ska jag sova..
Natti Natti!!! Puss

Vill inte...

...må som jag gör nu!!!

Hänt senaste tiden da?

ja.. ska börja å berätta därifrån jag slutade hade jag tänkt.
De blev iaf att åka på Brolle i Ludvika den 28/6. Men blev bara en snabbis.
Jag, Mia och Aline åkte dit. Kollade runt lite före de var dax för Brolle, mötte upp Henrik där åxå.
Aline åkte Karusell innan de blev dax åxå. Sen kollade vi lite vid skumdiscot för barn, men Aline gick bara en liten bit och sen blev hon så bekymmrad över att hon fick skum på skorna, hon var åxå rädd för att få skum på byxorna så dom försökte hon hålla upp, så gulligt att se på.

I Ludvika före Brolle <-- Karusell innan Brolle

Sen blev de dax för kvällens höjdpunkt, BROLLE :)
Aline orkade bara med knappt två låtar sen blev de att gå vidare tyvärr.

 <-- Så himla vacker kille!!!

Efter brolle så blev de karusell igen tyckte Aline så fick väl ställa upp på de da så jag fick en nöjd Aline med mig hem.

Motorcykelrace <-- Aline valde att åka MC då

Den 27/6 va föresten Thomas hit på besök åxå. Han va så fin efter att Aline hade "sminkat" honom, han ska förestätta en katt, lika som hon själv blev sminkad i gammelgården alltså, haha
den kvällen va skoj iaf, Tina kom efter jobbet och vi drack en öl och åkte på "vilddjurs-safari" i Djur i Landrovern

 <-- Thomas som katt  ;P

Tröstade mig själv med att köpa nya skor till bröllopet åxå. se så fina dom är

 <-- Skorna  =)

Sen den 5/7 va de dax för bröllop, Mikaela och Jonas fina bröllop
Dom va jätte fina och de blev en trevlig kväll, även om jag avslutade den tidigt eftersom jag började 7 dagen därpå.

5/7-08 <-- Mikaela och Jonas 5/7-08

Tisdag 8/7 va vi ute på gården en stund med grannen och hennes söta små valpar, dom e ju så fruktansvärt söta, 3 småttingar är de och Aline är väldigt fashinerad av dom.



 <-- De e tröttsamt att vara ute och utforska en helt ny värld  ;P

senare framåt kvällen kom Markus en stund efter jobbet och kollade när Aline cyklar som hon tjatat om såå länge. Hon är så himla duktig nu.



10/7 va de åter dax för att se på Brolle, denna gång i Mellsta och en helt duper bra kväll och ett sjuhelvetes bra framträdande, filmade alla låtar denna gång men hann även med att få några bilder.

underbart <-- <3

Igår började mina ben göra fruktansvärt ont på jobbet, värkte som faan när jag gick, när de va dax att gå hem så började jag gråta i trapporna ner. När jag kom hem så tyckte mamma att jag skulle ringa sjukan och fråga va de kunde vara och dom tyckte de lät allvarligt så jag fick åka till akuten, kunde knappt gå alls vid de här laget. Läkaren konstaterade att jag fått muskelinflammation i båda benen och fick lite medicin, känns lite bättre idag men ser ut som jag skulle ha skitit på mig när jag går typ, gör ont än. ska lämna nya prover på måndag iaf och kan förhoppningsvis jobba på tisdag igen.

Idag har Jag, mamma och sis varit till mora och hälsat på mormor å morfar i deras sommarstuga, sis som ville övningsköra så de blev en långtur då. Moster, kusin mia och kusinbarnen Olivia och Liam anslöt åxå på platsen och de blev grillning och kortspel. kom hem för en stund sen och ska väl lägga mig nu tror jag om inte grannen Sanne kommer och vill snacka lite skit vill säga.

Här kommer lite bilder från dagen i mora.

Moster, Liam, Sis å mamma       
Morfar                               Moster och Liam            Moster,Liam,Sis&Mamma    


mormor, mia och olivia
Mormor, Mia & Olivia

Med detta säger jag gonatt och har kommit på att det stämmer att en bild säger me

RSS 2.0