jaha

då är den stora dagen snart slut da..
är besviken på alla som inte kunnat höra av sig om de kommer på fredag eller inte, som de ser ut nu så blir de knappt nån alls.. :( och dom som kommer ska vara nyktra så de är ju skoj.. blir bara jag, madde och calle som dricker verkar de som..
skoj!
aja. får se om de blir nå över huve taget...
lite mat blir de iaf men får se om de blir nå utöver de..

fick skäll av en granne idag åxå om att jag har katt!!!!
faan va irriterad jag är! mina katter är inte ens in på de området och springer!!!
JAG KOKAR!!!
fy faan!!! hon skulle ha ut gift och massa så katterna som är där skulle dö, hur fan kan man vara så dum i huvet? är de inte bara att hon sprutar vatten på dom så dom fattar att dom inte är välkommna där? dom lär ju sig efter ett par gånger då.. hon har visst anmält alla som har katt häromkring till soc åxå, hon skulle se till att alla katter blir avlivade.. FYY FAAN!!!

aja, jag skiter i va hon säger, vet ju att mina katter inte är hos henne och springer iaf för hon har hund och dom är livrädda för hundar.
och dessutom va den katten hon va mest irriterad över svart och de är inte mina!!

och de brinner i min hud åxå, visst varit i solen för mkt.. så kan de gå!!!

nu ska jag njuta av en kall öl på baksidan innan jag ska hoppa i säng och sussa, man måste ju få fira sin dag på något vis tycker jag.. eller?? :D

Markus kom hit!!! Varför ska de va så långt för??? :(

Puss Puss

25 år

ja fy 17, imorron fyller jag 25..
vill inte!
måste in till spegeln nu och leta efter rynkor som jag kan beklaga mig över.. haha

full fart hela dagen!
Med Tina och shoppade idag, men hittade bara ett linne  :P
typiskt mig, hittar aldrig nå ju!!!!
och sen drog vi och solade solarium, sjuka vi är i de fina vädret va?
men men, sen till hästarna en stund och sen iväg mä mamma och syster och handlade massa mat och ett linne till  :P
nu ska jag duscha och sen sova.
Saknar Markus!!

Ohhh.. natti natti!!

Inte enligt planerna

nej, dagen blev inte som planerat!
Men hann med att putsa fönstren och dammsuga en snabbis, sen va jag till borlänge och besiktade om bilen.. så nu är de bara att tuta och köra ett år till.. men tror jag gör mig av med den i slutat av sommaren..
visar sig.
sen sprang jag runt på kupolen och handlade massa paket till Aline..
nu ska jag sätta mig och slå in dom.. men hade visst ingen tejp hemma så jag har tur att tina är påväg hit strax och hon tar med de till mig.. snällt va??
Älskar min lilla tinis jag!!!!

Nu e de bara att sätta igång här.. puss hej!!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

haha, gissa vad, Tina glömde tejpen.. haha!
Så vi slog in paketen med raggartejp så dom blev så snygga så  :P HAHA
Men jag tror faktiskt inte att Aline kommer bry sig i hur de ser ut utan de e innehållet som är de viktiga, har ett paket kvar att slå in men vet inte hur jag ska lösa de för de e stort och otympligt..
hmm..
morgondagens planer blir kupolen med Tina, hon skulle köpa byxor, jag vill åxå ha men de finns de ju aldrig nå pängä till... HATAR ATT VA FATTIG JÄMT!!
Jag har ju fan bara 2 par byxor som är hela och som man kan visa sig bland folk i tror jag..
och knappt nå tröjor  =(
BLÄÄ!!
men men, får gå runt som en trashank tills jag vunnit på lotto eller nå.
Efter kupolen så blir de till att sola solarium, inte gjort på miljoner år typ så får se hur de kommer gå.. måste försöka få lite färg och när tina sa att hon ville de så då ska jag hänga med.. mamma tar aline en stund då iaf så. nu ska jag krypa ner bredvid Aline som inte kan sova  =(
å jag som är såååå trött!!!!!

Natti natti!!!! Bye

Hatar mig! Hatar känslor! Hatar att vara arbetslös! Vara hemma med sjukt barn typ jämt vilket inte är så skoj när man e arbetslös och måste tacka nej till de lilla jobba man får!! Hatar MIG! Hatar mitt liv just nu!!!! FAN!!!
Vafan ska jag vara kär för? FAN VA ONÖDIGT!!!!

Bitter Fittan

ja.. har köpt Maria Svelands bok "BITTER FITTAN" idag.. någon som läst den och tycker att jag gjort ett bra köp?
Glömde ju min super spännande bok om Natacha hemma hos Markus.. Så får börja på en ny nu och jag hoppas att valet var bra  :D

23e-15e Maj

japp.. 23e var jag och lämnade lite prover på VC och så fick jag blodtrycket kollat igen, nu låg de på 155/92 s¨de är ju alldeles för högt nu ist  =( Varför kan jag inte bara så må bra?
aja, åkte till Sötsak sen på em, och vi lagade mat på kvällen, eller jag lagade mat och  Markus vilade på soffan efter att ha jobbat en massa. Han va lite trötter stackarn. Efter maten blev de sängen iaf, eller jag försökte få med mig Markus till sängen men han somnade i soffan och kom väl trippande sen på natten men då sov ju jag  :P
aja, lördagen startade med en promenad medans M plockade med lite annat på gården, sen åkte vi lite bil och hälsade på hans kompisar. Sen blev de lite fest på kvällen. De va hur skoj som helst!! Va inte upplagd för nå festande men fick ju iaf en RIKTIGT lyckad kväll!
Skoj som faan hade jag. Och va duktig och blandade inte massa olika dricka så jag mådde fint i morse.
Men jag tror även att vi va hemma i skaplig tid på natten, hade iofs ingen som helst koll på klockan men jag tror de iaf.

Sen blev de lite mys i sängen fram till 11 i morse sen var de dax för mig att ta mig hem så stannade jag och hämtade upp Aline på hemvägen.
En sjuk Aline fick jag med mig hem  =(
Nu innan jag gav henne Alvedon så låg tempen på 38,9 och hon är hängig och vill inte äta.
Hoppes de ger men sig fort!!

Nu ska jag göra lite kvällsmat och sen försöka få aline att sova tidigt, sömn är ju trotts allt den bästa medicinen när man är sjuk.

Ha de bäst!!! Kram

Uppdatering

Uppdatering av min önskelista:

*Kärlek
*KLÄDER - är i stort behov av kläder!(presentkort så jag inte blir missnöjd eller att de inte passar)
*Pengar
*Systemkamera
*Roliga sällskapsspel
*Ny soffa
*Lotter
*Hårfön - Har bestämt mig för att spara ut håret igen :D

den 30'e blir de fest hemma hos mig skulle jag tro, om mamma kan ta Aline då vill säga, men de tror jag hon gör.
Så vill du komma så säg till senast 28'e så jag vet hur många de blir, tänkte göra nått att äta och sen blir de kubb och alkohol!!! Alkoholen får ni stå för själva tyvärr, dricka till maten fixar jag iaf.
Hoppas de kommer några iaf man fyller ju faktiskt bara 25 en gång i livet så  :P

Puss Hej


"Kan man älska nån på avstånd?"

"ja de skiljer många mil!"

Vilken fundering, de lär nog visa sig om distans kan leda till något så seriöst..

Saknar du sötsak!!! *pussa*

ÄNTLIGEN SNÖ!!!!

ja, så hade jag uttryckt mig om de hade varit nångång mellan december och februari nu, men de är de INTE, de e 18e maj och de är VITT UTE!!!!
SJUKT!!!

Här kommer två bilder, den första är från 17'e maj och den andra är från idag, 18'e MAJ alltså!!!

 <-- Bilden tagen mellan Ludvika och Borlänge 17'e maj mitt på dagen
 <-- Bilden tagen alldeles nyss vid min uteplats hemma i Djurås

Va fan är de som händer med vårt väder?

Helgen har varit lugn iaf, i fredags åkte jag till Lindesnäs på premiären, men de va ingen höjdare vill jag lova, vägen dit var ett helvete då de va "snö-storm" de snöade som faan men de blåste inte.
kom dit strax efter 23 och hittade på Markus och co rätt fort, va där en timme sen åkte vi hem, Markus följde med hem till mig, såå mysigt!
Gick ju inte att vara i lindesnäs, de va ju svinkallt på logen så.
När vi vaknade på lördag morron så åkte vi hem till mamma och hämtade Aline och sen skjutsade vi hem Markus, eller inte ända hem men nästan iaf, så tråkgit när de e så långt!! Tar ju iaf 1,5-2 timmar att åka..
men bara att bita ihop, han gör mig ju så lycklig iaf  ;)

Lördag kväll va jag och aline hemma bara och myste iaf, Anders Wallman ringde på kvällen och vi pratade ett bra tag om allt möjligt, vi räknade ut att vi inte umgåtts på tpy 8 år eller nå, och har setts en gång där emellan en snabbis bara, hejjat på internet nångång åxå men mer än så har de inte vart, vi hade ju hur mkt som helst att prata om!
Hade kunnat setat hela kvällen om jag inte var så trött. hehe
Ska försöka klämma in en fika snart med honom iaf, ska bli kul att träffa honom igen, de e ju faktiskt inte ens långt mellan oss så.
man får ju skämmas, tappat kontakten med massa folk efter jag fick lilla aline.. Men sånt som händer antar jag.

Nu ska jag ta tag i dammsugaren och röja lite här hemma, de behövs verkligen då de ser ut som en bomb har slagit ner här hemma, speciellt på alines rum, leksaker ÖVERALLT!!!!

HUH!!

Just ja, var ju till min hjärtläkare i fredags, anledningen till att jag svimmade här om dagen va iaf för att jag har svin lågt blodtryck  :S mitt normala tryck ligger på 127/82, och runt de har de legat de jämt, men nu när dom kollade så låg de på 113/62, så inte konstigt att jag blir yrslig lätt och är jätte trött jämt. vad sa's de mer da? hmm, jo att jag måste gå ner i vikt om hjärtat ska orka nu när hon fick lov att minska på medicinen eftersom de är medicinen som sänkt blodtrycket.
Tog även an massa blodprover som jag får svar på nu i veckan, bland annat ett prov som visar om man har hjärtsvikt, ett som visar om man har järnbrist, finns ju risk att jag har de då jag blöder som faan när jag har mens, de kan ju åxå vara en orsak till att jag är så trött.
Nej, nu ska jag ta tag i dagens sysslor!!


Ha de bra nu allihopa.. Puss Hej

Önskelista

ja, en sån måste man väl ha när man ska till och fylla år?
min är nog inte så lång, och inte vill jag fylla heller.. har alltid sagt att 25 blir en jobbig ålder att inta, men jag har nog inte så mkt val.. ÅNGEST!! Då har jag ju närmre till 30 än till 20.. USCH!!

men men, listan da..

*Kärlek
*KLÄDER - är i stort behov av kläder!(presentkort så jag inte blir missnöjd eller att de inte passar)
*Pengar

Nån som vill med på Brolle i sommar? Han kommer ju till ludvika, borlänge, rättvik, sandviken, och Insjön
så de blir ju inte så långt att åka.. och jag kommer åka till alla ställen om jag inte jobbar vill säga.. :P lite tråkigt att åka själv bara  =(

Nu ska vi klä på oss och gå ut och ta en promenad.. Imorron ska jag och kolla hjärtat iaf håll tummarna för mig då  ;P




SOFIA

japp.. grattis till alla SOFIA idag  :D
Sonja har iofs åxå namnsdag idag men nån sån känner jag inte..

Men Sofia känner jag, mig själv, Sofia Grip och Sofia Martinsson, goa flickor som jag är glad att jag fått lära känna  :)

Kanske lindesnäs imorron, nån som vill följa? Tråkigt att åka själv ju.
Är typ frisk nu iaf  :D

Vill ju dit och träffa sötsak!!!! Saknar honom!

Mammsen min

ja..min mamma fyllde 46 idag.. gammeltanta!

vill träffa söt, men de verkar inte bli nå på bra länge nu tyvärr  :(

Svimmad?

ja, jag tror jag svimmade av idag. Låg och vilade intill aline och så kvicknade jag till av att telefonen ringde.
Skulle gå in i köket och svara, men helt plötsligt så vaknade jag liggande på golvet, slagit i huvet känner jag, men värst är båda knäna, dom gör ont som faan!! Kan knappt gå  :(
vette fan va som händer med mig, rejält förkyld är jag då iaf, inte lika ont idag som jag hade igår när jag andas iaf, men hostan har blivit värre ist, inte fått sova många minuter inatt inte.
FAN!!
vågar ju inte vara själv hemma om jag ska hålla på och svimma heller, men har inte så mkt val, bara att hoppas på att de inte händer igen, men de e ju farligt, man kan ju ramla och slå sig allvarligare så man kanske inte vaknar. Tror att jag fick ett blodtrycksfall eller nå, usch, länesen jag va såhär sjuk.
Men fattar inte vafan de är med mig och min kropp, de e fan nått hela tiden.. BLÄÄ!!!

Saknar Sötsaken!!!

Puss på min underbara Aline!!!!

Bye

Bakslag

ja, jag visste att de skulle komma, visste bara inte när, men är glad at tde kom nu och inte om ett halvår.
verkar som at tde är bestämt i förväg att DEN där människan ska inte få vara lycklig, inte nå länge åtminstonde.
så känns de iaf, och nu vet jag inte hur faan jag ska göra med nånting längre, FAAN!!!
varför är de bara jag som är lessen jämt?
varför kan jag inte få vara lycklig som alla andra?
aja, börjar vänja mig iaf.. inte meningen att jag ska få le och vara glad.. lika bra att skita i att försöka mer..

sjuk som in i helvete är jag nu åxå.. FAAN igen!!!

HEJ DÅ!!

vilken helg

ja, en helt underbar helg!!!
bortsett från vissa små detaljer da, men men, bara att jag lär mig antar jag, jag försöker bita ihop iaf även om de är kämpigt.

Sjuk är jag åxå, faan!! Så blir kanske hemma imorron, får se hur mycket jag hostar inatt, gör så förbannat ont när jag hostar bara och halsen gör ont, har även börjat göra väldigt ont i bröstkorgen och bakåt ryggen när jag andas in.
Inte bra!!!!!

Aja, nu ska jag sova och hoppas på att sova hela natten!!!

Puss Hej

Saknar...

...mig själv!!!

Vill nån umgås med mig och dricka en öl eller två den 30e eller 31a?? Fyller ju 25 den 28e så nått lär jag ju försöka göra då iaf.. även om jag är fruktansvärt trött nu för tiden..
vill ha fest men vet att de inte är nån ide att försöka planera in de eftersom de inte passar för alla samma helg.. så säg till om du är sugen, 23e eller 24e kan ju åxå passa, men vill du vara säker på att få tårta så kom den 28e  :P Kram

Säter

imorron smäller de.. =) så gör jag min första dag i Säter på Rättsprykiatrin!
otroligt spännande och ska bli väldigt kul!!
Längtar massor.. :) synd om aline som får 10-11 timmars dagar på dagis bara..

Men men, kan inte hjälpas, jobba måste man ju.
 Nu ska jag natta aline och sen se på Andra Avenyn..
Natti Natti!

MIN RYGG

vette 17 va jag gjort men ont som faan har jag.. känner mig som en gammal kärring!
i vekryggen gör de nå förbannat ont, började i förrgår och de verkar bara bli värre och värre.
Undrar va jag gjort, jobbade på dagiset då så risken är ju stor att jag lyft nå barn lite tokigt eller nå.. hoppas att de släpper till imorron iaf så jag kan ut och köra elli som planerat..
längesen jag körde henne nu så ska bli skoj att se om hon försöker dra iväg med mig

team Brolle gick iaf vidare ikväll så nu är de Brolle mot Cans i final nästa vecka i Körslaget!!
Väntar med spänning, men va kass jag är på att hantera spänning har jag märkt, klarade ju inte ens av att sitta i soffan och vänta på svaret utan jag gick fram och tillbaka här som en nervig gammal kärring med rygg ont typ..
Nästa vecka stänger jag väl säkert av tv'n i väntan på resultatet och slår på den två sekunder senare när svaret är sagt..
Fjolla som jag är..

Nu ska jag sova och drömma nå mysigt hoppas jag.. Kram

Trötter

ja.. nu e jag bra slut.. ska snart se på körslaget, sen blir de att sova tidigt..
Var hos Markus från igår till idag, de var trevligt och aline stortrivdes där tror jag.. synd att de är så långt emellan bara :( 16 mil den väg som vi åkte, men de är kortare via lindesnäs men då är de inte så bra väg ist så jag tror de jämnar ut sig ändå.
Håller tummarna för de här nu, men samtidigt så vill jag inte hoppas på nå efter allt skit som varit
får se vad som händer.. sitter väl här sårad igen i slutändan är jag rädd..
men men, kan ju ske under här i livet sägs de..

Nu ska jag bänka mig i soffan en stund för att de på Brolle..


"Ett litet hjärta,
står ensamt och gråter.
Sårat många gånger,
men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många,
de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många,
de leker med det lätt.
en aldrig att någon vill behålla det
på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken,
när man inte reglerna kan?
Varför tro på kärleken,
som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan,
när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta
JUST MITT??"

RSS 2.0