GOD JUL!!

Snart är det dagen som alla längtat efter, sköönt
längtar längtar!! Älskar paket ju, och ska bli så skoj att de aline öppna, hon blir ju sååå till sig..
Nu ska vi klä oss och sen gå hem till mamma och pappa och börja förbereda lite mat inför imorron å sen blir de bingolotto med HELA familjen ikväll! Såå myyyys!!!

hihi
hade trevligt kaffebesök igår med.. nice.. =)
ha de bäst under jul nu alla som läser, om de nu är någon som läser??

Hänt den senaste tiden

jaja, lite dålig på att skriva ju.
i torsdags tror jag de va som jag fick upp min fina ute gran, med 200 lampor i och fina blåa bollar neranför. suuper fin är den.. klart finast i djurås iaf. Tack Tina för hjälpen med den. och eftersom de blir lite gran spill från den så passade jag och tina på att göra fina kransar efteråt, vilket jag inte kommer göra om, stickigt och tog oss tre timmar, de va inget pyssel som mitt tålamod höll för, de håller för mkt men inte för de där.. å skitigt blev de inne åxå.. BLÄÄ!!
fredagen åkte jag hem till matthias en vända efter jobbet och sen blev de vin med min andra Tina, vi satt här och delade på en vinare, sen fick vi mat hos hennes mamma och hennes gubbe och sen tog vi en vända förbi pappa och drack en öl med honom och tina provade hans Whisky sorter, vilket hon tyckte va skoj.
Lördagen blev de att städa, fara runt och inte veta nånting typ, sen hämtade jag aline fram åt kvällen och vi tillbringade kvällen hemma med kramar.
Söndagen blev de rida, en vild ridtur kan jag lova.. :P men är så bra så hästen lyckades inte få sin vilja igenom och jag satt kvar på ryggen.. hihi
hela veckan har bestått av jobb jobb jobb, å så blir de fram till jul, först då kan jag pusta lite, idag kom jimmy hit och fikade före vi begav oss till älvudden för att kolla på aline som lucia, dagis + dagmammorna hade lucia tåg där, kallt men såå mysigt och fint...
nu ska jag plocka ihop lite sen äta och ta medicin och sen sova..
lägger in lite bilder från idag, fikat med bror Jimmy och lucia..

Natti Natti
Nine LuciaBror JimmyNiine

Skönt med jobb

ja.. heltid nu, helt underbart, men tråkigt med så lite tid tillsammans med aline
så jag ska vara såå ego om henne nu i veckan den lilla tid jag e ledig..
kommer inte blir nå data har jag en känsla av, sen åker hon till sin pappa på fredag igen, och kommer hem söndag och åker dit på julaftons eftermidda igen.
å så hem på juldagen och då får vi tid för varann eftersom de e röda dagar där omkring och dagisen inte har öppet så får inge jobb då..
men de ska bara bli skönt..
å fått tag i ett hus idag att hyra om jag vill.. men vet inte än för måste räkna på om jag tjänar på de eller inte.
vi får se hur jag gör.
vill ju ha nå billigare än den här lägenheten, men de e inte de lättaste när man inte vill flytta utanför djurås och en omnejd på 2 km typ

vill just nu bara träffa en gos att flytta ihop med och få de bra tillsammans med, men de e tyvärr omöjligt verkar de som.  =(

nu ska jag göra mig klar och krypa ner vid aline..
Puss Hej

Önskelista

*Digitalkamera
*Tvättmaskin
*Pengar
*Kärlek

ja du, den va inte lång den inte.. de står inte i någon specifik ordning.

Klippt av mig håret åxå, IGEN  :P haha, kommer nog aldrig spara ut de som de känns nu.. e ju sååå skönt med kort hår, hihi
och nu e de nog näst intill kortare än förra gången,.
like it!

skjutsat aline till sin pappa nu på kvällen när jag kom från jobbet och vilken ångest kan jag LOVA, skit jobbigt att vara själv till på söndag :(
men men, jobbar ju sånna tider så de inte går ihop med dagis så fick lov..
uscha mig!
nu e de huvevärk som fan i min skalle så ska duscha och sen sova för att orka vara på jobbet pigg och fräsch vid 06.30 imorron..
puuuhh!!

Natti natti!!
Puss

Helgen som varit

helgen har bestått av bak i mammas ugn i fredags, sen klädde jag och lillebror Linus ut Aline till en söt liten nalle.
och igår bakade vi pizza i stenugnen hos mamma, SUPER GOTT!!
kan ju nästan skola om mig till pizza bagare nu ju, va så duktig ju.
va ju ett helt gäng som bakade, lägger in en bild på min bror linus fina pizza
och aline som nalle.
baka pizza gjorde ju även mamma, lena, totte, mathilda, jeppe mormor och morfar, morbror tommy fick njuta av en pizza han med fast han bar in massa hyllor medans vi bakade, pappa fick även han en pizza når han kom hem, alla lika nöjda.
men måste bara tala om vilken hejjere totte va på att baka ärtbröd, och när han gräddade så hade han 6-7 kakor inne SAMTIDIGT, my good!! jag klarar 4 på sin höjd och då har jag då bakat många fler år än han,.. shit alltså.. *avis*
en riktig hejjare på de måste jag säga han e den jag sett med flest kakor i ugnen iaf, och då har jag vart med sen jag var liten då vi bakat hemma hos farmor innan vi fick fart på den ugnen i mamma och pappas källare.
jaja
nog om de, helgen har varit lugn, väntade på Tina fredag-lördag-söndag men hon varken hörde av sig eller kom.. så snällt när man säger att man ska komma, men men,, drar en stor suck av besvikelse..
snart kommer andra Tina iaf och säger hej och hämtar nyckel så hon kan hämta hem aline imorron efter dagis vid 17 och vänta på mig som slutar 18.30 och då blir de bara hem och hämta aline för att skjutsa henne till sin pappa. får se hur länge hon blir där, men till söndag är de väl sagt iaf, men jag har talat om att jag kan ha henne över helgen ifall de blir för länge.
aja.. nu ska jag diska innan tina kommer..

Puss Hej

Nallen Nine
Linus pizza

RSS 2.0